Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:36:45

Січневі пенсії 2016 року – напередодні Новорічних свят

28.12.2015   16:55Агенцiя

Більшість пенсіонерів області отримає пенсії за січень 2016 року вже найближчими днями, перед святкуванням Нового року.

Про це повідомили на прес-брифінгу в облдержадміністрації начальник головного управління Пенсійного фонду України в області Петро Кулініч та його заступник Марія Помилуйко.

Петро Кулініч зазначив, що 28 грудня буде профінансовано пенсії за січень 2016 року пенсіонерам, що одержують пенсійні виплати через відділення поштового зв’язку. Ті особи, яким зазвичай приносять пенсії поштою з 4 по 8 число, січневі виплати мають отримати вже до кінця цього року.

Керівник пенсійного фонду наголосив, що пенсіонерам варто врахувати такі передноворічні зміни і дочекатися листонош. Якщо ж через об’єктивні обставини хтось із пенсіонерів не отримає пенсію, хвилюватися не варто. Виплати будуть проведені вже з 5 січня наступного року.

Для тих, хто одержують пенсійні виплати через установи банків, фінансування пенсій за січень 2016 року буде проведено 29 грудня. Пенсіонери, які отримують пенсію з 4 по 23 число, будуть мати виплати на своїх картках також до Новорічних свят.

Таким чином, понад 198 тисячам пенсіонерів області до кінця року буде виплачено пенсію на суму майже 341 мільйон гривень.

Для тих же, хто зазвичай отримують пенсії через пошту з 9 по 25 число та через банки 24-25 числа, ніяких змін не буде. Ці пенсіонери отримають січневі виплати у звичайні строки.

Очільники пенсійного фонду наголосили, що їх установою відпрацьовані всі питання щодо тимчасового нововведення із виплатою пенсій. Зокрема все узгоджено з Укрпоштою. Тож виплати мають відбутися вчасно, як і заплановано.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.