Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:48:37

Відбулася зустріч міського голови Прилук з учасниками АТО

24.12.2015   14:11

23 грудня в сесійній залі міської ради міський голова Ольга Попенко у рамках “круглого столу” зустрілася із учасниками бойових дій — учасниками антитерористичної операції на сході України.

На зустріч також були запрошені секретар міської ради Анатолій Шамрай, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Іванов, Олександр Сивенко та Тетяна Фесенко, посадовці міської ради, депутати Прилуцької міської ради, начальник управління освіти міської ради Сергій Вовк, директор Прилуцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Юлія Касьян, заступник управління праці та соціального захисту населення міської ради Світлана Юрченко, головний лікар комунального лікувально-профілактичного закладу "Прилуцька центральна міська лікарня” Лариса Івченко, директор комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення “Міськсвітло” Євгеній Шаповал, члени громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради, громадські організації та активні мешканці міста.

У ході зустрічі піднімалися питання, щодо надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, надання земельних ділянок воїнам АТО, нагальні питання галузей освіти та медицини.

Активно обговорювалось питання пільгового перевезення учасників антитерористичної операці та багато інших.

Посадовці надали ґрунтовні роз’яснення та відповіді.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини