Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:06:30

Відсьогодні агропромисловим розвитком області керуватиме Сергій Хоботня

29.10.2015   15:35Агенцiя

Голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч 29 жовтня, представив колективу Департаменту агропромислового розвитку нового директора – Сергія Володимировича Хоботню.

Причиною зміни керівництва департаменту стала передчасна і раптова смерть попереднього директора – Тетяни Борисівни Мілютенко. Її пам’ять колектив і всі присутні вшанували хвилиною мовчання. Лише після цього голова ОДА Валерій Куліч перейшов до представлення нового керівника.

«Вектор роботи департаменту я озвучував вам зовсім недавно, з того часу наші пріоритети не змінилися. Тому закликаю вас продовжувати роботу у визначеному напрямку і, переконаний, що з новим керівником вам це теж буде під силу. Сергій Володимирович – людина в цій галузі не нова і, думаю, зможе разом із вами переорієнтувати роботу департаменту зі статистичної на сервісну», – сказав голова ОДА.


Довідка:

Сергій Володимирович Хоботня має дві вищі освіти – педагогічну та економічну. Загальний стаж роботи – 22 роки. З 2005-го по 2009 рік – старший консультант, головний спеціаліст з організаційної роботи Чернігівської обласної організації професійної спілки працівників агропромислового комплексу України. З 2009-го і до часу призначення на посаду директора Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської ОДА – голова профспілки працівників агропромислового комплексу України в Чернігівській області.

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини