Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:38:20

Кращим мером Чернігова городяни вважають Соколова, гіршим – бізнес-мера Рудьковського, – соцопитування

29.10.2015   07:39Агенцiя

Кращим міським головою Чернігова городяни вважають мера Олександра Соколова. Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного київським Аналітичним центром «Соціомодус».

Так, відповідаючи на запитання соціологів «Хто був кращим міським головою Чернігова?», 45,9 % респондентів назвали Соколова.

Водночас гіршим градоначальником учасники опитування вважають мера-бізнесмена Миколу Рудьковського. Його роботу на цій посаді в 2006 році позитивно оцінили тільки 2,3 % респондентів.

Нагадаємо, в 2006 році Рудьковського обрали чернігівським міським головою. Проте через 48 днів він поїхав до Києва, віддавши перевагу кріслу нардепа від Соцпартії. За словами депутата Чернігівської міськради Андрія Кужельного, мер-бізнесмен Рудьковський залишив місто в режимі безвладдя, не виконавши жодної передвиборчої обіцянки. Це могло привести Чернігів до економічного та соціального колапсу. До осені містом керував секретар міськради Віталій Голець. У наслідок позачергових виборів громада Чернігова знову обрала мером Олександра Соколова.


ДОВІДКА:
Аналітичний центр «Соціомодус» проводив соціологічне дослідження в Чернігові 18-21 жовтня цього року. Метод збору інформації: стандартизоване інтерв'ю face-to-face. Кількість опитаних – 800 респондентів. Опитування проводилося за вибіркою, що репрезентує доросле населення. Замовник – фонд «Майбутнє Чернігова».


Автор: Оксана Брюховецкая


PR

 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.