Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:45:26

Політичні конкуренти навмисно прагнуть вивести з ладу гарячу лінію мера Соколова

27.10.2015   15:51Агенцiя

Гаряча лінія мера Олександра Соколова, на яку щоденно надходять сотні дзвінків від чернігівців, зазнала атаки хакерів, про це розповіла його працівниця Вікторія.

Одразу після попередніх  результатів першого туру виборів сall-центр почав працювати нестабільно.  Причиною цього стали багаторазові кібератаки, мета яких – вивести з ладу все обладнання. Зрештою, о 17-й годині 26 жовтня сервер зупинився. Нині його діяльність вдалося відновити.

«Щоденно через сall-центр допомогу отримують сотні чернігівців.  Спеціалісти надають усю потрібну інформацію,  а в разі необхідності звернення громадян передають до різноманітних інстанцій. Інтернет-сервіс «Електронна мерія»  дає змогу щохвилинно відстежувати перебіг виконання кожного звернення. Отримана інформація одразу відображається на інтерактивній карті, – коментує працівниця call-центру Вікторія. – Найчастіше люди звертаються для уточнення інформації щодо отримання одноразової матеріальної допомоги. Саме з цими соцвиплатами були пов’язані постійні провокації.

Нагадаємо: щоб запобігти провокаціям від політичних противників міського голови Чернігова, уточнюйте нарахування матеріальної допомоги за телефоном гарячої лінії мера 0 800 509 903(працює щоденно з 9.00 до 19.00). Навіть якщо вас уже запросили отримати допомогу по телефону або особисто особи, які назвались агітаторами або волонтерами, перевірте цю інформацію у працівників сall-центру.

На жаль, цим вчинком політичні конкуренти чинного мера Олександра Соколова вкотре довели, що насамперед їх цікавить влада, а не потреби простих людей.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини