Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 17:05:33

Команда Олександра Соколова йде під прапором "Нашого краю"!

22.09.2015   18:35Агенцiя

22 вересня Політична партія «Наш край» провела збори Чернігівської міської партійної організації , під час яких відбулося висування кандидатів у депутати міської ради, районних у місті рад та кандидата на посаду Чернігівського міського голови.

Після зборів лідери міської організації провели прес-конференцію для журналістів, під час якої було повідомлено, що партія “Наш край» підтримала на посаду міського голови діючого мера Олександра Соколова, який переобирався на вищезгадану посаду тричі.

- Ми спільно з командою йдемо на вибори у міську і районні ради. І мені приємно те, що партія «Наш край» підтримала  мене, як кандидата на посаду міського голови, - розповів Олександр Соколов. - Протягом багатьох років, не зважаючи на труднощі, ми розвивали наше місто і продовжимо це робити, залучаючи ще більше професіоналів.

За словами Чернігівського міського голови в його команді є фахівці різних галузей: будівельної, фінансової, освітньої, медичної, спортивної та інших. Він впевнений, що вони ефективно можуть працювати і в депутатських комісіях, і реалізовувати проекти та програми.

- Ми продовжимо працювати для мешканців міста, як і раніше. Ми ідемо на вибори з гаслом «Добробут Чернігова – це добробут кожного чернігівця», - наголосив Олександр Соколов.  

  Міського голову підтримав ректор Чернігівського національного педагогічного університету.

- Для мене, як освітянина, найважливіше, щоб була потужна освіта. Бо це є і економіка, і перспектива розвитку нашого міста, - наголосив Микола Носко

І додав, що головне завдання освітян сьогодні - це забезпечення студентів якісною вищою освітою, щоб вони не шукали навчальні заклади по всій країні, а залишалися вдома і працювали задля добробуту рідного міста.

 Головний педіатр Чернігова Людмила Овсієнко повідомила журналістам, що звичайно медична галузь потребує реформ, але ці зміни потрібно втілювати в життя грамотно. На її думку, закрити всі лікарні – це не вихід. І пояснила своє рішення піти на вибори в команді партії «Наш край»:

- Ідеальних мерів не буває, але 12 років стабільної роботи та спокійного життя Чернігова багато що для мене значать. Як педіатр я думаю насамперед про дітей. І саме вони заслуговують на спокійне і щасливе дитинство. Тож я сподіваюся, що й надалі ми будемо працювати у злагоді з мером Олександром Соколовим.

Максим Пилипенко, заступник командира однієї з військових частин Чернігівського гарнізону, вважає, що його участь у політичному житті буде на користь суспільства. За його словами солдати, які приходять додому із зони АТО опиняються в скрутних становищах. Їм потрібен соціальний захист та допомога. І військовий, який випробував все це на собі знає як допомогти своїм побратимам.

Голова Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Андрій Кужельний наголосив, що продовж 10 останніх років фінансування Чернігівських спортивних шкіл залишається на хорошому рівні. За його словами спільно з мером Олександром Соколовим вдалося врятувати від закриття декілька спортивних шкіл. Також Кужельний зазначив, що є відповідний проект та виділена земля на будівництво нового спортивного комплексу.  – Ми зробимо все можливе, щоб спорт у Чернігові процвітав, - підсумував він.

Міський голова Чернігова і його команда кандидатів у депутати наприкінці спілкування з журналістами закликала чернігівців зробити свідомий та правильний вибір.

Марина Івченко

PR

 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.