Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:51:47

"Самопоміч" висунула Володимира Зуба кандидатом у мери Чернігова

22.09.2015   09:18

Екс-кандидат на минулих довиборах до Верховної Ради у 205-ому окрузі Володимир Зуб змагатиметься за мерську булаву у Чернігові. Таке рішення ухвалили 21 вересня учасники зборів Чернігівської міської організації партії «Об`єднання «Самопоміч».

Без жодних вагань та тривалих обговорень вони одноголосно підтримали відповідну пропозицію своїх однопартійців, які обстоювали її на нещодавньому партійному з`їзді.

Новоспеченому кандидатові 48 років. У минулому В. Зуб працював заступником головного лікаря чернігівської обласної лікарні, нині очолює управління охорони здоров`я Львівської міської ради.
У місті Лева відзначився активними кроками у реформуванні медичної сфери та залученні інвесторів. Влітку цього року балотувався до парламенту на позачергових виборах у Чернігові, зайнявши третє місце.

Його прізвище також фігурує у списку кандидатів до міської ради від «Самопомочі» (32 особи), котрий також одноголосно затвердили на зборах. Першу позицію у ньому посідає голова міської парторганізації Ольга Хоніч.

«Середній вік наших висуванців – 32 роки. Є і молодші, і старші, але переважають молоді люди», - наголосив В. Зуб.

newvv.net

 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини