Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 19:11:32

Яценюк виніс догану 18 головам райдержадміністрацій Чернігівської області

18.09.2015   16:29Агенцiя

Уряд України виносить догану 34 керівникам районних державних адміністрацій через невиплату заборгованості по заробітних платах працівникам бюджетної сфери. Про це на засіданні Уряду в середу, 16 вересня, заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

За словами глави Уряду, "це ті заборгованості, які повинні були платитися з місцевих бюджетів", а не з державного бюджету.

«У місцевих бюджетах є гроші. Якщо немає в районному бюджеті, то є в обласному. Чому додаткові доходи у вигляді 40% - це мільярди гривень, які отримали місцеві бюджети за останні 9 місяців, не перерозподіляються між тими районами, які потребують допомоги, і заборгованості не гасяться?» - підкреслив Арсеній Яценюк.

Загальний обсяг заборгованості зараз становить 53,4 мільйона гривень. Найбільші заборгованості в Чернігівській і Сумській областях.

Арсеній Яценюк також звернувся до деяких міських голів Житомирської, Кіровоградської, Сумської, Хмельницької, Чернівецької і Чернігівської областей: «По відношенню до міських голів Уряд не може вживати заходи дисциплінарного стягнення. Але тут вже виборці вживають «заходів дисциплінарного стягнення» і перед виборами кожному дадуть оцінку».

Таким чином, згідно розпорядження КМУ від 16 вересня 2015 р. № 926-р догану оголошено таким головам РДА Чернігівської області:
 
БОНДАРЕНКО Ніні Григорівні - голові Срібнянської райдержадміністрації;
ГЕРАСИМЕНКУ Григорію Васильовичу - голові Ічнянської райдержадміністрації;
ДЕДЕНКУ Сергію Івановичу - голові Семенівської райдержадміністрації;
ДОЛІ Любові Вікторівні - голові Варвинської райдержадміністрації;
КОВТУН Валентині Миколаївні - голові Прилуцької райдержадміністрації;
КОЛОМАЙКУ Сергію Олександровичу - голові Талалаївської райдержадміністрації;
КОРШОК Олені Григорівні – голові Носівської райдержадміністрації;
КУНІЦИНУ Володимиру Миколайовичу - голові Коропської райдержадміністрації;
МЕЛАШЕНКУ Борису Володимировичу - голові Ріпкинської райдержадміністрації;
МИСНИКУ Олександру Петровичу - голові Менської райдержадміністрації;
МІРОШНИЧЕНКУ Павлу Леонідовичу - голові Щорської райдержадміністрації;
МОВЧАН Олені Володимирівні- голові Новгород-Сіверської райдержадміністрації;
ОЧЕРЕДЬКУ Валентину Анатолійовичу - голові Сосницької райдержадміністрації;
РАКОЇДУ Олексію Михайловичу - голові Куликівської райдержадміністрації;
САВЧЕНКУ Олександру Миколайовичу - голові Корюківської райдержадміністрації;
СУПРУНУ Миколі Степановичу - голові Бобровицької райдержадміністрації;
ХАВИЛУ Анатолію Петровичу - голові Борзнянської райдержадміністрації;
ЯЩЕНКО Світлані Петрівні - голові Городнянської райдержадміністрації.

КМУ

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.