Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:40:24

У Чернігівській міській раді презентували проект “Безпечне місто”

17.09.2015   13:40Агенцiя

16 вересня заступник міського голови – керуючи справами виконкому Станіслав Віхров провів зустріч з представниками запорізької компанії “БРАМА - ІНЖЕНЕРНІ СИСТЕМИ” щодо презентації проекту “Безпечне місто”.

Детально про проект «Безпечне місто» розповівпредставник компанії «Брама – Інженерні системи» Дмитро Левін, яка займається в Україні впровадженням подібних систем.

Він підкреслив, що проект має на меті спростити роботу муніципальним службам введенням контролю дорожньої ситуації, інтелектуальним відеоспостереженням, екологічним та пожежним контролем, Крім того, створенням муніципальної кабельної системи, до якої є можливість підключення будь-яких муніципальних або комерційних об’єктів.

За його словами, досвід провадження таких систем в європейських містах показав зменшення кількості порушень правил дорожнього руху, підвищення контролю за порядком у місті, поліпшення екологічного контролю, поповнення міського бюджету за рахунок автоматизованих паркувань і цифрової реклами, оренди побудованих муніципальних каналів зв’язку комерційними компаніями, раціонального освітлення вулиць і можливістю провадження інших технологій.

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини