Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:33:50

Зустрічі з виборцями, новий майданчик та прийом громадян – робоча субота Сергія Березенка. ФОТОрепортаж

05.09.2015   21:33Агенцiя

Народний депутат Сергій Березенко у суботу 5 вересня перебував у Чернігові. Зранку побував на відкритті дитячого майданчику, провів прийом громадян, зустрівся з молоддю та відвідав чернігівських міліціонерів у лікарні.

Сергій Березенко переконаний, що народний обранець має опікуватися округом після виборів, приділяючи значну увагу зустрічам з виборцями.

 Десятий ювілейний майданчик

У багатоповерхівках, що на вулиці Мстиславського, проживає багато молодих сімей. Донедавна дітлахам ніде було грати, окрім аварійних дерев та бетонних плит. Тому було прийнято рішення встановити ігровий майданчик саме тут. Це вже 10 – ювілейний майданчик, який був відкритий за сприяння Ради регіонального розвитку.

А поки діти ласували солодкою ватою та морозиво, стрибали на батуті та запускали повітряні кульки, Сергій Березенко спілкувався з батьками малечі. Чернігівці ділилися своїми проблемами та розповідали про те, що їх хвилює.

- У мешканців цих будинків, з якими я сьогодні спілкувався, дуже багато проблем та турбот. Вони діляться зі мною своїми історіями та негараздами, - говорить Сергій Іванович.

Одна з історій викликала занепокоєння у народного депутата. Мешканка одного з будинків розповіла, що нещодавно невідомому чоловіку стало зле і він впав біля цього самого майданчику, біля дітей. За її викликом приїхала швидка та наряд міліції, зафіксували факт і поїхали залишивши людину на тому місті, де вона і лежала.

За словами Березенка такі дії не мають залишатися без уваги. І нардеп має намір звернутися до правоохоронних органів з проханням ставитися до своєї роботи більш відповідально.

Прийом громадян

Після того, як майданчик було відкрито Сергій Березенко влаштував прийом громадян у приймальні Ради регіонального розвитку.

Поспілкувавшись з містянами Березенко зізнався, що у Чернігові вистачає проблем, які мають бути вирішені. А деякі потребують негайного втручання.

 Наприклад маленька дівчинка, яка навчається в Чернігівській школі № 27 має складне онкологічне захворювання і наразі проходить лікування у Києві. Процедури, які роблять дитині та медикаменти коштують надзвичайно дорого і родина не здатна їх оплатити. Тож нардеп пообіцяв допомогти батькам дитини.

Люди зверталися з різними питаннями. Серед також є і будівельні, і питання благоустрою міста.

Зустріч в обласній лікарні

Також Сергій Березенко відвідав чернігівських правоохоронців, що постраждали внаслідок сутичок під Верховною Радою у Києві, які перебувають в обласній лікарні. Сергій Іванович приніс хлопцям гостинці та взяв їх контакти для того, щоб допомогти з витратами на лікування.

Олена Михайленко

PR

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини