Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:29:20

У Чернігові набір до патрульної поліції стартує 13 вересня

31.08.2015   08:09Агенцiя

Глава МВС Арсен Аваков у своєму блозі на Українській правді повідомив, коли нова патрульна поліція з'явиться у обласних центрах України до кінця поточного року.

Так, за його словами, у Харкові 800 патрульних заступають на службу 26 вересня, другий потік - 270 осіб, які пройшли конкурсний відбір кандидатів, починає навчання 30 вересня. Загалом у харківському патрулі працюватиме близько 1100 поліцейських.

У Миколаєві патрульна поліція стартує 19 грудня, складуть присягу і вийдуть на вулиці міста 600 поліцейських.

У Луцьку старт заплановано на 21 грудня, в Ужгороді - Мукачевому поліція стартує 23 грудня, патруль забезпечить порядок У містах і на трасі, яка їх з'єднує.

У Хмельницькому та Дніпропетровську патрульна поліція стартує 26 грудня, присягу складуть 250 патрульних та 1100 патрульних відповідно.

Окрім того Аваков повідомив, що анонсував старт набору до нової патрульної поліції ще у 20 містах: "Івано-Франківськ - 3 вересня, Вінниця - 6 вересня, Чернігів - 13 вересня,  Херсон - 15 вересня, Черкаси - 21 вересня, Кременчук - 21 вересня, Полтава - 23 вересня,Слов'янськ - Краматорськ - 26 вересня. Житомир - 2 жовтня, Чернівці - 4 жовтня, Рівне - 6 жовтня, Запоріжжя - 10 жовтня, Тернопіль - 14 жовтня, Кіровоград  та Кривий Ріг - 22 жовтня, Сєвєродонецьк - Лисичанськ - 29 жовтня, Маріуполь - 5 листопада, Суми - 7 листопада.

При цьому глава МВС зазначив, що у Слов'янську, Краматорську, Сєвєродонецьку і Лисичанськи патруль буде "особливо ввічливим та сильним", а у Маріуполі - "найсильнішим і ввічливим".

За словами Авакова, крім того, у Києві, Львові та Одесі, де патрульна поліція вже приступила до роботи, буде оголошено додаткові набори, найближчий з яких відбудеться у Києві.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини