Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:23:17

День будівельника: доки тривають будівництва – живе й розвивається країна

07.08.2015   13:31Агенцiя

З нагоди професійного свята сьогодні в залі облдержадміністрації відбулася урочиста зустріч будівельників із керівництвом області.

Муляри, зварювальники, архітектори, менеджери та управлінці зібралися за одним столом. Від імені жителів Чернігівщини зодчих привітав голова облдержадміністрації Валерій Куліч.

«Ваша праця – це безпосереднє творення блага для людей і держави. Адже поки розбудовуються міста і села – живе і розвивається країна. Зичу вам, щоб усі плани здійснювалися, а зведене вами не зазнавало руйнувань», – звернувся до присутніх Валерій Куліч.

Одразу після вітальних слів голови облдержадміністрації та обласної ради розпочалося відзначення «винуватців» свята. Почесні грамоти, подяки і дипломи знайшли своїх власників і серед організаторів та управлінців, і серед безпосередніх виконавців робіт.

У свою чергу будівельники зазначили: дуже хотілося б, щоб усі учасники процесу зведення будівель ставилися один до одного з розумінням і йшли назустріч. Також вони зазначили, що останнім часом зменшилася кількість перевірок і необхідних погоджень із боку виконавчої влади, що значно поліпшило умови роботи галузі. Проте умови співпраці з приватними, зокрема, енергопостачальними кампаніями досі спричиняють безліч ускладнень.

Підсумовуючи бесіду, голова облдержадміністрації Валерій Куліч висловив переконання у перспективності розвитку галузі: «За перше півріччя введено в експлуатацію близько 49 тисяч квадратних метрів житла, що становить 140% від показника минулого року. Цей позитивний тренд має бути збережений і надалі, адже ресурс введення в експлуатацію багатоквартирних будинків є. Крім того, вже підтверджено отримання областю близько 101 мільйона гривень із Фонду регіонального розвитку на добудову незавершених споруд, радує і 1,6 мільйона на ремонт візитівки Чернігова – церкви Великомучениці Катерини. І надалі ми «вибиватимемо» всі можливі ресурси для Чернігівщини. Ваше ж завдання, як забудовників, освоїти ці кошти своїми силами – бути конкурентоздатними, щоб на нашій землі будували наші забудовники, і кошти залишались теж у нас», – наголосив Валерій Куліч.

Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.