Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:52:08

ЦВК визнала Березенко обраним нардепом по округу 205 у Чернігові

03.08.2015   19:36

Березенко офіційно обраний нардепом по округу №205

Центральна виборча комісія (ЦВК) визнала кандидата від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Сергія Березенко обраним народний депутат по округу №205 у Чернігові. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЦВК.

"Під час засідання Комісія на підставі протоколу окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 205 (Чернігівська область) про підсумки голосування на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 року встановила результати виборів народного депутата України в зазначеному окрузі, про що був складений і підписаний протокол Центральної виборчої комісії, згідно з яким народним депутатом України обрано С. В. Березенко", - йдеться в повідомленні за результатами виборів.

Нагадаємо, в Чернігові за період проведення передвиборчої кампанії та проміжних виборів до Верховної Ради на окрузі №205 було відкрито 57 кримінальних проваджень. Про це повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

За даними МВС, 37 кримінальних проваджень стосуються безпосередньо порушень виборчого законодавства. "Зокрема, 18 відкрито за фактом підкупу виборців, п'ять - за зверненнями про перешкоджання здійсненню виборчого права і три виробництва - про викрадення виборчих бюлетенів", - йдеться в повідомленні.

Так, в день голосування було відкрито 8 кримінальних проваджень, що стосуються порушень під час проведення голосування. "Шість кримінальних проваджень відкрито за фактами навмисного пошкодження майна (агітаційних наметів, стендів), викрадення (угону агитплакатов) і чотири за вчинення хуліганських дій", - зазначили в МВС.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про трьох неправдивих повідомленнях про замінування приміщень і про два факти незаконного поводження зі зброєю.

За результатами перевірок шість кримінальних проваджень були закриті. Матеріали направлені в органи прокуратури для перевірки законності прийнятих рішень.

rbc.ua

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини