Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:54:17

Геннадій Корбан: Світ насправді має інші кольори

18.06.2015   20:28Агенцiя

На зустрічі з педагогічним колективом чернігівського дитячого садка № 62 «Олеся» Геннадій Корбан розповів про те, чому він йде у політику, яку мету переслідує.

За його словами, саме від вихователів залежить майбутнє життя в нашій країні, адже нашім майбутнім є діти.

 

Геннадій Корбан відвідав дитячий садок №62 «Олеся». Там він провів зустріч з дирекцією та педагогічним колективом. Темою спілкування стало поточне становище у галузі освіти та проблеми у галузі. .

Геннадій Корбан спілкувався з вихователями так, ніби вони давно знайомі. Геннадій розповів, що сам виріс не у багатій сім'ї. «Я теж проста людина, з сім'ї інженерів. Прожив із батьками до 16 років у комуналці».

Враження про світ та його наповнення змінилося у досить зрілому віці. Як сам каже про це Геннадій Корбан, це сталось після того як його було призначено заступником голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

«Бізнес уже для мене зрозумілий і пройдений. Там все стабільно. Коли жив у світі бізнесу, все було інакше. Це було ніби за закритими дверима перед світом та життям. Насправді,він має різні кольори. Чиновники в сучасній Україні мають черстве серце. Так не повинно бути».

Саме тому Геннадій Корбан й працює в Чернігові задля формування нової команди людей. За його словами, вони не знатимуть, що таке комунізм та комуністична партія, Радянський Союз. У їхніх руках є можливість змінити місто в кращу сторону та політичне його життя.

Приорітетними ставить для себе та команди однодумців Геннадій Корбан такі речі, як захист країни та Чернігівщини. У географічному та адміністративному розташуванні області є ризики у світлі останніх подій у країні – Чернігівщина є прикордонною областю. «Я не хочу, аби з вашою областю сталося теж, що й з Дніпропетровською. Вона стала буферною зоною сепаратизму. Ми його там зупинили й я не хочу аби це потрібно було робити й тут». Рівень життя теж повинен стати гідним. Людина не повинна виживати. Геннадій Корбан не заперечує, що за існування потрібно боротися, але не за межею бідності.

Політичний рух, який зараз формує Геннадій Корбан разом із своїми однодумцями, може змінити стан країни та замістити той політичний бомонд, який не виконує своїх функцій у законодавчій, виконавчій та судовій вітках влади.

Підготувати та виростити нове покоління, яке буде кращим, стійкішим у своїх моральних цінностях та активним, може лише освітянська сфера. Від вихователів перш за все залежить, якою виросте дитина. «Ви виховуєте наших дітей. Я знаю, що це таке. У самого три сина. Від вас залежить те, які цінності будуть у нового покоління. Що у них закладемо зараз, те й отримаємо на виході, як кажуть. Від вихователів, насправді, залежить рівень вихованості, моральності, патріотизму. Ви вкладаєте в дитинку те зерня, що потім буде проростати. Ви заслуговуєте не лише на низький уклін, а й на гідне життя»,  - сказав Геннадй Корбан на зустрічі з вихователями дитсадка № 62.

Завідувач дитячого садка Ірина Василівна Неговська подякувала Генндаію Корбану за теплі слова. «Дякую Вам за вашу активну позицію від імені всього пелагічного колективу. Ми бажаємо вам перемоги та наснаги у роботі» - сказала Ірина Василівна.

Завершуючи розмову з колективом у Геннадія було єдине побажання – аби вибір, який потрібно зробити на виборах народного депутата по 205 округу, був чесним. «Цей вибір ви повинні зробити своїм серцем і душею» - зазначив Геннадій Корбан.

PR

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини