Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 15:24:29

Владимир Парасюк: "Верховній Раді потрібні такі люди, як Геннадій Корбан, а не чергові кнопкодави від Блоку Петра Порошенка"

10.06.2015   14:27Агенцiя

5 июня 2015 года в рамках журналистского пресс-тура, приуроченного Дню журналистики, корреспонденты интернет портала gorod.cn.ua посетили Верховную Раду Украины, где им удалось пообщаться и взять небольшое интервью у Народного депутата Украины, героя Майдана Владимира Парасюка.

В связи с выборами в Чернигове по одномандатному избирательному округу № 205 в СМИ появилась информация о том, что Владимир Парасюк возглавил предвыборный штаб одного из кандидатов в депутаты, а именно: Геннадия Корбана. Чтобы прояснить ситуацию и узнать насколько достоверна данная информация журналисты попросили Владимира Парасюка как-то прокомментировать данную ситуацию.

Владимир Парасюк, народный депутат Украины
"Стосовно інформації у ЗМІ з приводу того, що я очолив передвиборчий штаб Геннадія Корбана, то скажу вам так: всі ці фейки закидаються в інтернет для того, щоб дестабілізувати ситуацію на Чернігівщині. Я знаю, що в штабі політичного опонента Корбана працює команда пана Довгого, яка славиться підкупом виборців і фальсифікацією. Тому не дивно, що в мережі з'являється різнобічна фейкова інформація. Саме тому, що я буду підтримувати на виборах по 205 округу одного з кандидатів, мене зараз намагаються приписати до команди пана Коломойського і закидають мені те, що я беру у нього мільйони. Але все це брудні технології та наклеп. А приписують мені це лише тому, що я пішов служити в добровольчий батальйон "Дніпро 1". Повірте мені, якби я пішов у "Донбас" чи якійсь інший батальйон, то мене б приписали до іншого олігарха, бо цей світ так побудований, що люди завжди шукають те, чого нема. Ну от така тенденція у нас в світі. Людям треба завжди знайти якійсь підтекст. В щирість вже всі давно перестали вірити.

Я вам скажу наступне: Гена - це цілеспрямована людина, яка в цьому житті багато чого досягла. Йому не треба довго думати як досягти тієї чи іншої мети, бо він вже знає що і як треба робити. Я бачив все, що відбувалось у Дніпропетровську і не можу сказали, що це робилось за для якоїсь вигоди, бо там ніякої вигоди взагалі не було. Треба розуміти одну дуже важливу річ - команда Коломойського та Корбана зупинила війну на кордоні Дніпропетровська і не дала жодного шансу сепаратистам розхитати ситуацію в місті. І за це їх поважають всі жителі міста на Дніпрі. І повірте мені, Верховній Раді потрібні такі дієві та ефективні люди, як Геннадій Корбан, а не чергові кнопкодави від Блоку Петра Порошенка.

Gorod.cn.ua

PR

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини