Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:55:27

Працівникам залізничної лікарні станції Чернігів виплачуватимуть заробітну плату з місцевого бюджету

06.06.2015   10:03

4 червня депутати Чернігівської міської ради прийняли рішення про фінансування державного закладу «Вузлова лікарня ст. Чернігів Південно-Західної залізниці» із місцевого бюджету, як це з 1 січня 2015 року передбачає Закон України «Про Державний бюджет України на 2015 рік».

Зокрема, з цією метою Чернігівська міськрада внесла доповнення до міського бюджету на 2015 рік, виділивши 1,5 млн грн. медичної субвенції на виплату заробітної плати працівникам лікарні.

Нагадаємо, що у травні цього року Господарський суд Чернігівської області зобов’язав міську раду прийняти залізничну лікарню станції Чернігів у комунальну власність.
В інших  населених пунктах України 73 залізничні медичні заклади залізничного транспорту з 1 січня 2015 року отримують фінансування з місцевих бюджетів, як це визначено Законом України «Про Державний бюджет України на 2015 рік».
 

Довідково:
Майновий комплекс лікарні складається з будівлі лікарні, поліклініки, харчоблоку, зубопротезної лабораторії, котельні та інших об'єктів,  балансовою вартістю понад 1,9 млн грн.
Більшість пацієнтів вузлової лікарні ст. Чернігів – це мешканці міста. Із 4547 осіб, які в ній обслуговуються, 2242 – чернігівці.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини