Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:22:12

Підписана Угода про партнерство

30.05.2015   15:41

26 травня міський голова Дмитро Барнаш підписав Угоду про партнерство між Програмою розвитку OOH та міською радою міста Прилуки. Угоду підписано в рамках реалізації нового компоненту розвитку міст Проекту ЄСПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ) у Чернігівській області.

У місті Прилуки, в рамках нового компоненту Проекту МРГ, організації місцевих громад у партнерстві з органами місцевого самоврядування та ПРООН спільно вирішуватимуть питання місцевого розвитку, сприятимуть становленню «ефективного власника житла», поширюватимуть методи ефективного управління та обслуговування багатоквартирних житлових будинків.

У нашій області міста Прилуки та Ніжин стали партнерами Проекту ЄС ПРООН МРГ у рамках компоненту розвитку міст. Завданням цього компоненту є надання допомоги громадам 24х визначених на конкурсних засадах міст, чисельністю населення 10 - 150 тисяч, Київської, Чернігівської, Житомирської, Рівненської, Полтавської, Дніпропетровської, Харківської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Донецької та Луганської областей у покращенні місцевого самоврядування та підвищенні якості надання послуг населенню.

Таке партнерство сприятиме впровадженню кращих практик місцевого розвитку, орієнтованого на громаду, впровадженню сучасних методів і принципів муніципального управління, реформуванню відносин та підвищенню енергоефективності в житловому секторі. У рамках компоненту розвитку міст, МРГ планує реалізувати не менше 300 мікропроектів, а у 15 містах сприяти впровадженню інноваційних практик у муніципальному управлінні.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини