Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 10:22:03

Підписана Угода про партнерство

30.05.2015   15:41

26 травня міський голова Дмитро Барнаш підписав Угоду про партнерство між Програмою розвитку OOH та міською радою міста Прилуки. Угоду підписано в рамках реалізації нового компоненту розвитку міст Проекту ЄСПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ) у Чернігівській області.

У місті Прилуки, в рамках нового компоненту Проекту МРГ, організації місцевих громад у партнерстві з органами місцевого самоврядування та ПРООН спільно вирішуватимуть питання місцевого розвитку, сприятимуть становленню «ефективного власника житла», поширюватимуть методи ефективного управління та обслуговування багатоквартирних житлових будинків.

У нашій області міста Прилуки та Ніжин стали партнерами Проекту ЄС ПРООН МРГ у рамках компоненту розвитку міст. Завданням цього компоненту є надання допомоги громадам 24х визначених на конкурсних засадах міст, чисельністю населення 10 - 150 тисяч, Київської, Чернігівської, Житомирської, Рівненської, Полтавської, Дніпропетровської, Харківської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Донецької та Луганської областей у покращенні місцевого самоврядування та підвищенні якості надання послуг населенню.

Таке партнерство сприятиме впровадженню кращих практик місцевого розвитку, орієнтованого на громаду, впровадженню сучасних методів і принципів муніципального управління, реформуванню відносин та підвищенню енергоефективності в житловому секторі. У рамках компоненту розвитку міст, МРГ планує реалізувати не менше 300 мікропроектів, а у 15 містах сприяти впровадженню інноваційних практик у муніципальному управлінні.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини