Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 15:22:48

ДО УВАГИ ПОЛІТИЧНИХ ДІЯЧІВ, ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ З ВИБОРЦЯМИ ЧЕРНІГІВЩИНИ!

27.03.2015   08:10Агенцiя

Інформ-агенція «Чернігівський монітор» пропонує всім політикам, діяльність яких пов’язана з Чернігівською областю, розмістити безкоштовно звіт про діяльність за післявиборчий період.

Чернігівська область

Чернігівська область

Наша пропозиція особливо стосується тих, хто приймав активну участь в парламентських перегонах, керівництво Чернігівської області, впливових депутатів обласної ради тощо.

Новий склад Верховної Ради відзначив свої 100 днів. Депутати, згідно діючого законодавства, мали звітувати перед виборцями. Інформ-агенція «Чернігівський монітор» запропонувала всім депутатам, діяльність яких пов’язана з Чернігівською областю, розмістити безкоштовно звіт про діяльність народного депутата за сто днів.
Всього з Чернігівською областю пов’язують свою діяльність 17 народних обранців: Амельченко Василь Васильович, Атрошенко Владислав Анатолійович, Бублик Юрій Васильович, Давиденко Валерій Миколайович, Дмитренко Олег Миколайович, Євлахов Анатолій Сергійович, Кодола Олександр Михайлович, Куліч Валерій Петрович, Купрієнко Олег Васильович, Лозовой Андрій Сергійович, Ляшко Олег Валерійович, Насіров Роман Михайлович, Попов Ігор Володимирович, Романова Анна Анатоліївна, Савченко Олексій Юрійович, Соболєв Сергій Владиславович, Черненко Олександр Миколайович.
До міжфракційного об'єднання "Рідна Чернігівщина" увійшли 13 народних депутатів.


На наш заклик на сьогодні відповіли власними звітами Валерій Куліч, Олег Дмитренко, Анатолій Євлахов, Анна Романова, Олександр Кодола, Валерій Давиденко та  Олег Купрієнко.

Прохання звіти надсилати на електронну адресу cg.monitor@gmail.com
Тел. для контактів 050-954-83-54, 098-914-91-52 (Оксана)

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.