Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:28:45

Олександр Соколов заявив про готовність працевлаштувати працівників вузлової залізничної лікарні

13.03.2015   10:43Агенцiя

Чернігівський міський голова Олександр Соколов заявив про готовність працевлаштувати працівників вузлової залізничної станції у медзакладах міста. Про це він сказав під час засідання чергової сесії міської ради, відповідаючи на питання про подальшу долю лікарні.

Також міський голова зазначив, що керівництву області він озвучував пропозиції розташувати на базі приміщень лікарні обласний шкірвендиспансер, про поліпшення умов якого йдеться не один рік. Крім того, військова частина з Феодосії, що передислокувалася до Чернігова, за статутом повинна мати медсанчастину, тож цей варіант теж може бути реалізованим.

"Для Чернігова, що має достатньо ефективну мережу медичних закладів, ще одна лікарня не є доречною. Хоча колектив лікарів та інших медичних працівників ми готові працевлаштувати", - наголосив О.Соколов. Він додав, що у лікарнях Чернігова є потреба у лікарях, і кожна заява буде розглянута індивідуально.

Поки що рішення про подальшу долю вузлової залізничної лікарні не прийнято. Між тим, у бюджеті міста видатки на сферу охорони здоров'я передбачено 240 млн. грн., з яких субвенція з державного бюджету становить 197 млн. грн., а в обласному бюджеті – 457 млн. грн., з яких субвенція з державного бюджету – 456 млн. грн.

З 1 січня 2015 року фінансування залізничних лікарень переведено на рівень місцевого самоврядування (це може бути районний, міський чи обласний рівень). Раніше ці лікарні фінансувалися із державного бюджету та отримували дофінансування від "Укрзалізниці" та страхових компаній, оскільки працівники залізниці і члени їх сімей усі застраховані.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини