Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:41:37

На сьогодні в області перебуває понад десять з половиною тисяч переселенців

05.03.2015   10:26Агенцiя

Всі вони потребують тієї чи іншої допомоги. Після звернення до органів соціального захисту населення 896 сім’ям продовжено виплати соціальної допомоги за тимчасовим місцем проживання, 4367 особам переоформлено пенсії, 185 громадянам відновлено документи, 910 дітей влаштовано до шкіл області, 215 – до дитячих садочків. До лікувальних закладів звернулося 2 217 переселенців.

З 4136 сімей, що мають право на допомогу відповідно до постанови Кабміну «Про надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг» 3788 сімей вже її одержують, оформлення допомоги для решти триває.

В Управлінні ДСНС в області для звернень переселенців діє цілодобова «гаряча» телефонна лінія за номером (0462) 65-25-41 або 101. У разі звернення на неї після з’ясування потреби дзвінок автоматично може бути переадресовано до тих служб, у компетенції яких лежить вирішення питання.

Актуальні номери телефонів, роз’яснення нормативних актів, інша корисна для переселенців інформація розміщена у відповідних рубриках на сайтах облдержадміністрації та Управління ДСНС у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини