Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:04:11

Латвійці знайомились з потенціалом чернігівських підприємств

03.03.2015   12:46Агенцiя

2 березня під час офіційного перебування в області, делегація Латвійської Республіки на чолі з головою депутатської групи Сейму Латвії з міжпарламентських зв'язків з Україною, секретарем комітету з державного управління та місцевого самоврядування Айнарсом Межулісом на запрошення голови обласної ради Микола Звєрєв та президента Чернігівської регіональної торгово-промислової палати Костянтина Іванова відвідала низку виробничих підприємств Чернігова.

З технологічним процесом виготовлення власної продукції, латвійських партнерів ознайомили представники ПАТ «Продовольча компанія «Ясен» (директор Анатолій Ясько). Ця компанія є відомим в Україні виробником продуктів харчування. Вона пропонує споживачам продукцію під торгівельними марками «Ясен» (бакалійні вироби), «Kondissima» (кондитерські вироби) та «Остреч» (мінеральна вода s безалкогольні напої). Асортимент кондитерських виробів нараховує більше ніж 150 видів цукерок, печива, зефіру, мармеладу, вафель тощо. Асортимент готової продукції «Ясена» представлено також діабетичною продукцією, що не містить цукру. Для її виробництва використовується лише натуральна сировина, плодово-ягідні концентрати власного виробництва, фруктоза. На підприємстві постійно впроваджуються сучасні технології, удосконалюється рецептура.

Після відвідування ПАТ «Ясен» делегація Латвійської Республіки завітала до компанії ТОВ «Верес» (директор Сергій Сколобивець). Це вітчизняний виробник меблів та текстилю для новонароджених з перших днів життя до 3 років дітей. Меблі підприємства представлені дуже широким модельним рядом, вони відрізняються якістю і безпечністю, які підтверджені відповідними сертифікатами. Латвійські гості побували в цехах підприємства, де побачили, як крок за кроком виготовляються дитячі ліжечка, стільці, комоди, шафи.

За підсумками візитів до «Ясена» та «Вересу», латвійська та українська сторони обговорили питання співпраці, цінової політики та відповідності якості продукції згаданих чернігівських підприємств європейським стандартам.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини