Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:24:58

Обрано голову Громадської ради при облдержадміністрації. ФОТОрепортаж

19.02.2015   09:57Агенцiя

Друга частина першого засідання Громадської ради при облдержадміністрації, що проходила 18 лютого, виявилась більш результативною.

На початку засідання до громадськості звернувся виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергій Журман. Він закликав представників інститутів громадянського суспільства до плідної і злагодженої роботи.

Обравши нову лічильну комісію, Громадська рада перейшла до важливого питання — вибори голови. За результатами рейтингового голосування головою Громадської ради при ОДА було обрано Вадима Антошина. Він отримав 69 голосів зі 137-и зареєстрованих на засіданні членів Громадської ради.

Звертаючись до членів Громадської ради, Вадим Антошин подякував за довіру та запросив усіх до тісної співпраці. Адже, за його словами, попереду дуже багато роботи і змін. Серед пріоритетних планів на найближчий час він назвав — спорудження пам’ятника Героям України у сквері ім. М. Попудренка, формування комітетів Громадської ради та боротьба з корупцією.

Після обрання голови громадськість опрацювала решту питань порядку денного. Зокрема, Громадська рада звернулась до керівництва ОДА з проханням доручити виконувати функції секретаря головному спеціалісту Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Валентині Сапон.

Також було затверджено орієнтовний перелік комітетів Громадської ради та графік їх перших засідань.

Окрім цього, члени Громадської ради при ОДА визначили дату наступного засідання. Воно відбудеться у наступний четвер, 26 лютого о 16:00 годині.

На завершення засідання обрано склад робочої групи з підготовки проекту регламенту та плану роботи Громадської ради при облдержадміністрації.

У засіданні Громадської ради при ОДА також взяв участь заступник голови обласної державної адміністрації Костянтин Лубенцов.


ФОТО Віктора Кошмала

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини