Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:11:07

ТРОФИМЕНКО єдиний з усіх кандидатів у депутати у 207 окрузі підписав угоду з рухом ЧЕСНО

17.10.2014   17:05Агенцiя

Володимир Трофименко єдиний з усіх кандидатів у депутати у 207 окрузі підписав угоду з координатором руху ЧЕСНО на Чернігівщині, що він нічого не приховує і не буде приховувати від виборців.

І один в окрузі воїн!

- Моє життєве кредо -„Закон і порядок”.  Це девіз усього мого життя. Щоб боротися з корупцією, треба бути самому  чистим і прозорим перед законом, - сказав на підписанні кандидат  в депутати Заслужений юрист України Володимир Трофименко.

Координатор руху ЧЕСНО, відзначив відкритість кандидата і прозорість витрачання їм коштів на передвиборчу агітацію у виборчій  кампанії.

Адже із 17 кандидатів в окрузі лише Трофименко виявився готовим до боротьби з корупцією на всіх рівнях від чиновників –держслужбовців до всіх парвоохоронців, від кого залежить нормальне життя громадян.

Тепер жителі Городнянського, Коропського, Корюківського, Новгород-Сіверського, Семенівського, Сосницького, Щорського районів після обрання   депутатом матимуть свого захисника у владі на всіх рівнях – від села до Верховної Ради України.

Політичні експерти відзначають, що Трофименко невипадково одержав орден першого ступеня „За заслуги у захисті прав  і свобод людини”.



Перевірка на прозорість

Громадський рух ЧЕСНО ставить на меті з чесних депутатів  утворити ЧЕСНУ РАДУ у 2014 році.
Це вклад громадськості у боротьбу з корупцією в Україні. Також учасники Руху переконані, що до наступного парламенту не мають права потрапити ті нардепи, які голосували за «диктаторські закони» 16 січня та кандидати, які є фігурантами корупційних розслідувань.  А таких  кандидатів   у 207 окрузі є аж два. Обидва вони нинішні  депутати  Верховної Ради.

Трофименко ставив запитання такому депутату на публічних дебатах кандидатів у Городянському районному будинку культури:

 -Як і чому ви голосували за закони „16 січня”, які розв’язали кровопролиття в Україні?

Коли кандидат в депутати  стає ЧЕСНИМ.

На вимогу громадського руху Володимир Трофименко надав  свою повну і  відкриту автобіографію. Відкрив повну майнову декларацію кандидатів за 2013 рік.

Оприлюднив проміжний фінансовий звіт про надходження коштів виборчого фонду, а за 5 днів до дня голосування  зобов’язався оприлюднити деталізований фінансовий звіт про використання  коштів під час підготовки та проведення позачергових парламентських виборів.

Зобов’язався оприлюднити інформацію про джерела коштів, використаних для виборчої кампанії. Все це робиться для того щоб до нової Верховної Ради України не потрапили «небезпечні кандидати». Щоб виборці  знали,  що кандидат пройшов перевірку ЧЕСНО  і змогли зробити усвідомлений вибір в день голосування 26 жовтня.

Юрій СЛОБОДА

PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини