Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:15:24

Опозиційний блок захистить усіх, кого влада буде переслідувати через дискримінаційний закон про люстрацію

06.10.2014   15:13Агенцiя

У «Опозиційному блоці» розчаровані рішенням Президента підписати протиправний і дискримінаційний закон «Про очищення влади». Адже у гонитві за рейтингом глава держави пожертвував правами громадян.

Ще тиждень тому Петро Порошенко на прес-конференції визнав, що процедура прийняття закону була сумнівною з правової точки зору. При цьому обіцяв підписати закон лише після широких консультацій з громадськістю. А 3 жовтня Президент своїм підписом легалізував цей документ, хоча жодних консультацій не відбулось.

Моніторинговий комітет ПАРЄ вже передав цей закон на розгляд Венеціанської комісії. Тим самим ця європейська інституція дала однозначний сигнал, що дискримінаційні та антиконституційні документи в цивілізованих суспільствах не сприймають. На жаль, навіть цей прозорий натяк не сприйнятий владою.

«Опозиційний блок» не допустить, щоб від прийнятого на догоду виборам закону постраждали сотні тисяч чесних і порядних службовців, які працювали на країну за жебрацьку зарплату. Тепер вони раптом стали винні в тому, що працювали «не у тих керівників». «Опозиційний блок» захистить кожного, кого надумає переслідувати з політичних міркувань нинішня влада.

У Конституції передбачено єдиний люстраційний механізм, а саме — обвинувальний вирок суду. Цей механізм і має застосовуватись по відношенню до всіх громадян України, незалежно від політичних поглядів і займаних посад.

Цікаво, що депутати, члени Уряду та Президент заздалегідь подбали, щоб не попасти під дію закону про люстрацію, окремим рядком передбачивши свій особливий статус. А саме депутатів та міністрів, причетних до катастрофічного падіння рівня життя, вимагають притягти до відповідальності громадяни на численних зустрічах з представниками «Опозиційного блоку». Зростання валютного курсу з 8 до 14 гривень, втрата Криму, війна та тисячі жертв — ось основні здобутки влади за останні місяці.

«Опозиційний блок» скасує закон про люстрацію та захистить кожного, хто від нього постраждає! Всі незаконно звільнені громадяни будуть відновлені у своїх правах. Ми зупинимо розкол і ворожнечу, об'єднаємо країну і відновимо мир.

Довідково. Політична партія «Опозиційний блок» бере участь у позачергових парламентських виборах.

Номер «Опозиційного блок» у бюлетені — № 4.

Прес-служба Опозиційного блоку

PR

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини