Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:24:32

Опозиційний блок: "Влада не хоче, щоб у наступному парламенті була дієва опозиція"

04.10.2014   20:43Агенцiя

Наразі в країні не найкраща економічна та фінансова ситуація. Опозиція каже, що замість реформ та підготовки до зими влада займається виборами.

«Не той зараз час, щоб займатись виборами та агітацією. У влади непогано виходить знімати пам’ятники Леніну, піднімати курс долара. Як наслідок — скорочення працівників, зменшення реальної заробітної плати. А мінімальна пенсія вже становить менше 2-х доларів на 1 людину у день, що дуже близько до «порогу бідності», визначеному ООН. А ще півроку тому було у два рази більше, — каже депутат обласної ради Іван Коробка.

Опозиція вимагає від влади провести негайну індексацію пенсій, заробітних плат та всіх соціальних виплат на рівні 40%.

«Нинішня влада страшенно боїться критики. Непоодинокі випадки, коли влада зриває зустрічі представників опозиції з виборцями. Це відбувається у найкращих традиціях тоталітарної держави, під прикриттям начебто вимог безпеки та можливих протестних акцій. Наприклад, декілька днів тому озброєні люди, які напряму підпорядковують командуванню АТО, намагались не допустити нашого лідера Юрія Бойка на зустріч із жителями Лисичанська. Свої протиправні дії вони пояснювали «вказівками» керівництва АТО. А звіряче побиття Нестора Шуфрича в Одесі? Кілька десятків людей у масках напали на опозиціонера, коли той був у будівлі обласної ради. .Це ж не просто насильство, а намагання таким чином змусити замовкнути всіх, хто критику владу», — вважає Іван Коробка.

Представники опозиції впевнені, що влада робить все, щоб у наступному парламенті опозиційні партії не були представлені.

Довідково. Політична партія «Опозиційний блок» бере участь у позачергових парламентських виборах.



Номер «Опозиційного блок» у бюлетені — № 4.

Прес-служба Опозиційного блоку

PR

Останні новини Чернігівщини

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини