Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:21:26

Замість сприяння виборчому процесу у Семенівському районі голова вирішив диктувати і контролювати. ДОКУМЕНТ

16.09.2014   15:26Агенцiя

На поштову скриньку Чернігівському монітору була надіслана фотокопія розпорядження голови Семенівської РДА Діденко С.І. керівникам державних установ «щодо проведення агітації».

Наводимо його текст повністю без змін та доповнень.

«Відповідно Указу Президента України №690/2014 від 27.08.2014 «Про дострокове припинення повноважень Верховної ради України» були призначені позачергові вибори народних депутатів.

У зв’язку з тим, що наступив виборчий процес, керівникам бюджетних установ, забороняється в робочий час організовувати зустрічі колективів з кандидатами у депутати до Верховної ради України.

Планування зустрічі з кандидатом у депутати поза робочий час узгоджується з головою районної державної адміністрації», - йдеться у розпорядженні.

Можна порадуватися принциповій позиції голови райдержадміністрації, але важко повірити провладні кандидати будуть враховувати цю думку. Ще складніше уявити яким чином будуть покарані керівники бюджетних установ, що порушили ці вимоги.зустрічі в поза

А от вимога доповідати та узгоджувати позаробочий час не можна вважати проявом демократії, а скоріше проявом класичного адмінресурсу.

Цікаво це типове для сьогоднішнього часу явище чи аматорство семенівської влади?

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини