Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:21:43

"Народний Рух України за перебудову" готується відзначити 25-ту річницю з часу заснування

20.08.2014   08:31

19 серпня відбулась робоча зустріч заступника голови — керівника апарату обласної державної адміністрації Сергія Журмана з представниками громадського оргкомітету з підготовки та проведення заходів з нагоди 25-ї річниці створення громадсько-політичної організації «Народний Рух України за перебудову».

Учасники зустрічі обговорили ключові моменти виконання Постанови Верховної Ради України від 01.07.2014 № 1548-VII «Про відзначення 25-ї річниці створення громадсько-політичної організації «Народний Рух України за перебудову» та відповідного обласного плану заходів.

Згідно з обласним планом, протягом вересня поточного року передбачено проведення ряду заходів у населених пунктах Чернігівщини. Зокрема, планується провести зустрічі керівництва місцевих державних адміністрацій та місцевих рад із засновниками та активістами Чернігівської крайової організації «Народний Рух України за перебудову», з відзначенням найбільш активних учасників національно-визвольного руху 1989-1992 років.

Крім того, заплановані засідання за «круглим столом», виставки тематичної літератури та періодичної преси, присвячені 25-й річниці створення громадсько-політичної організації «Народний Рух України за перебудову».

Представники громадського оргкомітету погодились і надалі координувати свої дії з представниками органів влади щодо належного відзначення 25-ї річниці створення громадсько-політичної організації «Народний Рух України за перебудову».

Також учасниками зібрання було обговорено основні моменти по організації обласних заходів з відзначення Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України.
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини