Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:38:09

30-квартирний будинок до Дня незалежності

20.08.2014   07:58

Результатом плідної співпраці органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та інвестора назвав введення в експлуатацію 30-квартирного житлового будинку в смт Козелець голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко.

Зведення будинку відбулося відповідно до Програми здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Робочий проект будівництва багатоквартирного житлового будинку і в цілому мікрорайону «Затишна оселя» розроблено приватним підприємством «Майстерня архітектора Травки». А понад 5,2 мільйони гривень, вкладені у будівництво ТОВ «Трансбудсервіс 11», дали змогу вже сьогодні тридцяти сім’ям селища покращити житлові умови.

Очільник області назвав символічним, що довгоочікувана подія, якій передували півтора роки напруженої праці проектантів, замовників та підрядних організацій, сталася напередодні Дня незалежності. Він також зауважив, що це не останнє будівництво у селищі, адже розпочато зведення ще одного житлового будинку.

За словами голови облдержадміністрації, результати першого півріччя свідчать про збереження позитивних тенденцій у будівельній галузі області. У сфері житлового будівництва введено в експлуатацію більше 36 тисяч квадратних метрів житла, у тому числі 4 багатоквартирні житлові будинки площею 17 тисяч квадратних метрів. До кінця року планується ввести в експлуатацію більше 160 тисяч квадратних метрів житла.

Попри призупинення фінансування основних програм по будівництву через ситуацію на сході країни, облдержадміністрація продовжує співпрацювати з центральними органами виконавчої влади для нових позитивних тенденцій розвитку галузі.
 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.