Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:48:43

Президія Громадської ради: громадське обговорення кандидатур на посаду директора РЛП та підготовка засідання

12.06.2014   07:29

10 червня відбулось засідання президії Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації, яке провела її голова Наталія Проскуріна. У розгляді першого питання взяли участь члени робочої групи з питань підготовки пропозицій щодо функціонування регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» при Чернігівській обласній раді.

Було обговорено кандидатури на посаду директора КП «Регіональний ландшафтний парк „Ялівщина”» Чернігівської обласної ради. Загалом надійшло 11 резюме. Але було обговорено сім кандидатур: шести, хто особисто був присутній на засіданні та кандидатуру Мороза А.В., запропоновану робочою групою.

Претенденти на посаду директора відповіли на запитання президії Громадської ради щодо власного бачення розвитку Ялівщини та перших кроків на посаді.

Результати рейтингового голосування будуть надані робочій групі з питань підготовки пропозицій щодо функціонування регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» при Чернігівській обласній раді для подальшого розгляду. Члени Президії сподіваються, обласна рада врахує їх рекомендації під час прийняття цього важливого кадрового рішення.

Окрім того, під час засідання обговорено низку питань порядку денного засідання Громадської ради, запланованого на 18 червня 2014 року.

Так, до порядку денного засідання планується включити питання громадського обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)»; внесення змін до Положення про Громадську раду при облдержадміністрації; обрання першого заступника голови Громадської ради; обрання відповідального за співпрацю Громадської ради з Чернігівською державною телерадіокомпанією «Сівер-центр», а також затвердження плану роботи Громадської ради на ІІІ квартал 2014 року.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини