Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:11:33

У Чернігові розпочалася безстрокова акція "Чернігів - місто патріотів"

14.04.2014   14:55Агенцiя

Метою акції є закликати всіх до єднання та прикрасити Чернігів жовто-блакитними прапорами.

«Ми, українці — знаємо ціну свободи і самоповаги! Тому давайте покажемо всім, а в першу чергу собі, що ми — єдиний неподільний суверенний народ! Вивішуй державний прапор України зі свого балкона або будь-якого іншого видного місця! Покажемо усім, що ми єдині!», - зазначають організатори.

Ініціатором даної акції виступила Громадська організація "Молодь Демократичного Альянсу" у Чернігові. Активісти зазначають, що пропонують придбати державні прапори за благодійні внески від 15 грн., тоді як ціна закупки коливається від 20 до 25 гривень.

На думку демальянсівців дуже важливо, щоб у кожного українця був свій прапор.

«Акція безстрокова! Але будемо намагатися прикрасити місто до 9-го травня!», - наголошують організатори.

Фото з прапором за вікном або на балконі надсилайте або в групу http://vk.com/patriot_cn або на електронну адресу missdoroshenko@gmail.com.

За інформацією ГО «Молодь Демократичного Альянсу»

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини