Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:50:29

Чергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міськради

05.04.2014   09:06Агенцiя

Члени виконкому Ніжинської міської ради 3 квітня заслухали низку актуальних питань.

На порядок денний винесено питання, щодо: затвердження подання щодо зміни меж виборчих дільниць, які існують на постійній основі; надання дозволу на проведення переобладнання, перепланування у житлових будинках та квартирах, погодження будівництва, оформлення технічної документації на побудовані будівлі; надання матеріальної допомоги; розгляд матеріалів відділу опіки та піклування. Всі рішення прийнято.

Звіт директора Петькуна А.А. про діяльність КП «Ніжинархпроектбуд» та директора ДКП «Комунальний ринок» Попової В.В. про фінансово-економічну діяльність ДКП «Комунальний ринок» за 2013 рік викликали багато питань з боку членів виконкому та представників громадськості.

Заступник міського голови Мороз О.С. запропонував винести на сесію міської ради рішення про ліквідацію КП «Ніжинархпроектбуд», дану пропозицію не підтримано.

Директору ДКП «Комунальний ринок» Поповій В.В. надати інформацію на наступне засідання виконкому про результати інвентаризації торгових місць станом на 01.01.2014 року, відомість про торгову площу ринку та філій (кв.м), що займають СПД на підставі договорів, кошторис (калькуляцію) на утримання торгових місць та розрахунок орендної плати на ринках та філіях та план схему розташування торгових місць.

Проект рішення «Про затвердження положення про порядок проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів на території міста Ніжина» секретар міської ради Лінник А.В. доручив заступнику міського голови Роговинській С.Ю. доопрацювати даний проект у частині персонального складу комісії та подати на наступне засідання виконкому (10.04.2014 р.).

Розглянувши Програму «Ніжин-чисте місто!» одноголосно членами виконкому підтримано пропозицію громадської організації «Ніжинський спортивний клуб» вивозити побутові відходи з пунктів прийому сміття.

Лист-звернення директора Ніжинської станції юних техніків Щекотіхіна В.В. щодо розмальовки пам’ятного знаку – танку по вул. Московській перенесено до погодження з міською організацією ветеранів.

Розглянувши питання про законність торгівлі по вул. Московській членами виконкому заборонена торгівля всіма товарами крім товарів власного сільськогосподарського виробництва по вул. Московській та біля Будинку Книги.


Відділ інформаційно-аналітичної діяльності та комунікацій з громадськістю
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини