Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 10:06:35

ВИБОРИ 2014: У позачергових виборах президента України візьмуть участь 23 кандидати

03.04.2014   18:41Агенцiя

Про це повідомив заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера. Він зауважив, що сьогодні завершився процес розгляду кандидатур, які вчасно подали документи на реєстрацію кандидатами у президенти. Решту заяв залишено без розгляду.

ЦВК не пустила на президентські вибори Дарта Вейдера і ще двох кандидатів.

У рішенні ЦВК зазначається, що Дарту Вейдеру відмовлено в реєстрації на підставі подання невідповідних даних про місце та час проведення з'їзду Інтернет-партії України.
Дарт Вейдер подав документи, де зазначалось, що з'їзд пройшов 25 березня у селі Миколаївка Одеської області, однак виконавчий комітет цього села надав ЦВК довідку, що за вказаною адресою, де мав відбуватись з'їзд, розташовано житловий будинок, і жодних масових заходів в ньому не проводилось 25 березня.
У комісії зауважили, що ЗМІ повідомляли про з'їзд Інтернет-партії України у Києві 29 березня, однак документів щодо цього з'їзду до ЦВК від кандидата не було подано.
Представляючи проект рішення по Дарту Вейдеру, член ЦВК Ігор Жиденко зауважив, що спробу реєстрації його кандидатом у президенти можна було б розглядати як жарт, «якби хтось не заплатив за це 2,5 млн грн».

Тереховій відмовлено в реєстрації на підставі невідповідних даних, вказаних в анкетних даних, а також відсутності грошової застави. Терехова сплатила 2,5 грн замість 2,5 млн грн.

Іваницький не вніс грошову заставу, а також неправильно заповнив документи, у тому числі декларацію про доходи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДарт Вейдер впевнений, що переможе в першому турі

Крім того, на засіданні ЦВК було зареєстровано ряд довірених осіб зареєстрованих кандидатів у президенти, в тому числі Юрія Бойка, Анатолія Гриценка, Олега Ляшка, Юлії Тимошенко, Наталії Королевської, Михайла Добкіна, Олега Тягнибока.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.