Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:43:23

Станіслав Прокопенко з демаршем проти Добкіна

03.04.2014   08:06Агенцiя

Станіслав Прокопенко з демаршем проти Добкіна на Чернігівщині, у кого добра пам’ять, ще й досі не забули, певно, екс-першого заступника голови тутешньої ОДА Станіслава Прокопенка. Молодий і симпатичний. Подобався жінкам. Він не довго, але активно попрацював у нашій області над розвитком економіки, а ще більше над розбудовою обласного осередку Партії Регіонів. Ця партія тоді була монолітна і міцна, як мощене каміння на Красній площі.

Потім доля та ще мудре рішення Віктора Януковича повели Станіслава Прокопенка до столиці. Він очолив Деснянську в Києві райдержадміністрацію. Ну, і, звісно ж, районну там організацію Партії регіонів. 

З рідною партією, розповідають нам столичні колеги-журналісти, Станіслав Прокопенко пережив лихі для біло-голубих майданові часи. І не просто пережив, а й зберіг районне ядро переконаних в своїй ідеології партійців. Більше того, партійна організація під орудою Станіслава Прокопенка видає останнім часом зразки просто таки європейського мислення.

Останній факт особливо вразив. Станіслав Прокопенко зі своєю ячейкою пішов проти Добкіна, а значить і проти Колеснікова із Єфремовим. Про що йдеться? А йдеться про те, що Станіслав Прокопенко вирішив – не мало, не багато! -- не підтримувати рішення, прийняті на недавньому XIV з’їзді ПР.

“Організація прийняла рішення підтримувати на президентських виборах Сергія Тігіпка, як єдиного рейтингового кандидата, здатного забезпечити партії гідний результат”, – заявив голова Деснянської райорганізації Станіслав Прокопенко.

Ця ж організація, очолювана Прокопенком, письмово звернулася до решти райорганізацій Києва з пропозицією публічно підтримати таку ініціативу “для загальної справи і найкращої підтримки нашої політичної сили”. Отже, виходить, що парторганізація виступила проти рішення з’їзду ПР про підтримку кандидата в президенти Михайла Добкіна.

Це вже позиція! Це вже міцна рука і полум’яне серце без докору і страху. Це вже новий Станіслав Прокопенко! Не той, якого ми бачили у Чернігові. За президента Тигіпка, якби таке раптом сталося, Прокопенко б приїхав у Чернігів не лампочки на мосту чіпляти, а займатись набагато серйознішими справами…


http://yes.cn.ua/news_cn/79671-stanslav-prokopenko-z-demarshem-proti-dobkna.html

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини