Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:41:52

Голова РДА пішов, голова райради – залишився

01.03.2014   11:41Агенцiя

Позачергова двадцята сесія Менської районної ради була досить гарячою: депутати визначалися з довірою до керівництва Менщини, ставили питання прокурору району та начальнику податкової інспекції.

Доходило навіть до взаємних звинувачень.

На засіданні сесії цього разу було дуже багато людей без депутатських мандатів: активісти, представники громади і політичних організацій також виявили бажання взяти у ній участь.

Було оголошено про саморозпуск районної організації Партії регіонів.

Голова районної ради Володимир Невжинський розповів, що йому в досить ультимативній формі представники створеної на віче Народної ради пропонували написати заяву про дострокове складання повноважень. Він пояснив, що не тримається за посаду, але хоче почути рішення усіх депутатів.

Народні обранці Менщини вирішили не міняти очільника райради. За включення до порядку денного сесії питання про недовіру голові районної ради проголосували 16 депутатів, проти – 25, троє – утрималися.

Немало звинувачень почув на свою адресу і голова районної державної адміністрації Анатолій Соломко. Він заявив про те, що вже навіть здав ключі від свого кабінету, і до закінчення сесії написав заяву про звільнення із займаної посади.

Частина присутніх сумнівались у повноваженнях представників Народної ради та правильності їх обрання.

Начальник податкової інспекції повідомив, що йому погрожували та пропонували піти з посади за власним бажанням, а потім відповідав з трибуни на закиди деяких депутатів про незаконні дії.

Як завжди при революційних подіях, не обійшлося без великої кількості гасел та закликів.


http://nslovo.com/blog/holova-rda-pishov-holova-rajrady-zalyshyvsya
 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини