Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 10:27:23

“Круглий стіл” на тему “Здійснення соціального захисту дітей, які опинились у складних життєвих обставинах”

28.09.2013   09:53Агенцiя

Шляхи вирішення цих та інших завдань Глави держави у сфері попередження соціального сирітства обговорювали учасники засідання за “круглим столом” на тему “Здійснення соціального захисту дітей, які опинились у складних життєвих обставинах”, який пройшов 26.09.2013 року.

Захід відбувся за ініціативи служби у справах дітей облдержадміністрації, у приміщенні обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Участь у ньому прийняли представники Департаментів облдержадміністрації: сім’ї, молоді та спорту, соціального захисту населення, служби у справах дітей облдержадміністрації, обласного центру для сім’ї, дітей та молоді, управління освіти і науки, охорони здоров’я облдержадміністрації, кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в області, служб у справах дітей Чернігівської райдержадміністрації, Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, Чернігівського міського та Чернігівського районного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, Чернігівського обласного відділення Дитячого фонду України, громадського об’єднання інвалідів “Шанс”, Громадської гуманітарної ради при облдержадміністрації.

У ході засідання було обговорено питання взаємодії органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та інститутів громадського суспільства в напрямку виявлення та надання допомоги дітям, які опинились у складних життєвих обставинах та шляхів покращення діяльності у цій сфері, зокрема учасниками круглого столу було висловлено пропозиції щодо ширшого залучення представників громадських організацій до заходів з профілактики соціального сирітства, надання підтримки дітям із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.


Служба у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.