Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:49:30

Пішов з життя депутат обласної ради Володимир Тандура

20.09.2013   18:18Агенцiя

На 63 році пішов з життя Тандура Володимир Миколайович, депутат обласної ради, Заслужений працівник освіти України, відмінник освіти України.

Висловлюємо співчуття рідним і близьким

Володимир Миколайович Тандура народився 25 липня 1951 року в с. Журавка Варвинського району Чернігівської області.
Після закінчення Журавської середньої школи працював слюсарем Прилуцького заводу протипожежного устаткування. Служив у Радянській армії.
Закінчив факультет міжнародних відносин і міжнародного права Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка у 1977 році.
З 1977 по 1978 рік лектор Варвинського райкому Компартії України. З 1978 по 1981 рік навчався в очній аспірантурі Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка, після закінчення якої працював лектором, а також учителем історії Калиновицької непов ної середньої школи Варвинського району Чернігівської області.
Протягом 1985–2005 років працював у Чернігівському державному педагогічному університеті ім. Т.Г. Шевченка (до 1998 року – педінститут) на різних посадах: асистента, старшого викладача, доцента, завідуючого підготовчим відділенням, директора Інституту післядипломної освіти при Чернігівському державному педагогічному університеті, директора філіалу Національної фармацевтичної академії України при ЧДПУ.
З 2005 по 2007 рік заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації з гуманітарних, соціальних і політико-правових питань.
З 2007 року працює першим проректором, проректором з науково-педагогічної роботи Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка.
Педагога відрізняє ініціативність, наполегливість, працездатність, комунікабельність, вміння встановлювати дружні взаємовідносини з людьми, самокритичність.
Кандидат історичних наук, доцент.
Автор 25 наукових праць.
Відмінник освіти України (2001). Заслужений працівник освіти України.

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини