Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:29:53

У соціалістів Чернігівщини – новий лідер

30.04.2013   12:52Агенцiя

28 квітня відбувся пленум Чернігівського обласного комітету Соціалістичної партії України, участь в якому взяли 25 членів обкому.

Герасименко Дмитро

Герасименко Дмитро

Першим питанням порядку денного було організаційне – щодо обрання першого секретаря обласного комітету. Одноголосно першим секретарем Чернігівського обласного комітету СПУ обрано Дмитра Петровича Герасименка.

Також голосуванням підтверджено повноваження Надії Лазарівни Ющенко на посаді секретаря обкому СПУ з організаційно-партійної та кадрової роботи.

За пропозицією першого  секретаря обкому секретарем обкому СПУ з питань взаємодії з громадськими організаціями обрано Валерія Васильовича Пашкова.

До складу обкому введено Наталію Борисівну Герасименко, Олега Івановича Соляника, Віктора Анатолійовича Бакая.

Під час роботи пленуму  було розглянуто ще декілька питань щодо організації роботи обласної організації  СПУ на наступний період.

Дмитро Герасименко – активіст Соцпартії у Чернігові, раніше був першим секретарем Чернігівського міськкому партії, до цього працював першим секретарем Деснянського райкому СПУ м. Чернігова. Відомий як успішний підприємець, меценат, голова обласної організації Всеукраїнської спілки підприємців України. Завдяки його участі соціалістами Чернігова було зроблено багато добрих справ на благо чернігівців: спорудження дитячих майданчиків у мікрорайонах обласного центру, встановлення освітлення на входах до під’їздів, підтримка установ для дітей з особливими потребами, соціальний захист малозабезпечених родин, екологічні акції у місті тощо.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини