Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 10:41:17

Голова Державної пенітенціарної служби України відвідав Чернігівщину. ФОТО

06.04.2013   13:13Агенцiя

У рамках робочого візиту на Чернігівщину Голова ДПтСУ генерал-лейтенант внутрішньої служби Олександр Володимирович Лісіцков відвідав органи та установи виконання покарань Чернігівської області.

Перша робоча зустіч Голови відбулась  з губернатором Чернігівщини Володимиром  Хоменко в приміщенні Чернігівської  обласної Державної адміністрації. Під час перемовин голова Державної  пенітенціарної служби України Олександр Лісіцков розповів про пріоритетні напрямки реформування кримінально–виконавчої системи. Особливим моментом в роботі високопосадовців стала презентація регіональної програми сприяння діяльності кримінально-виконавчій системі Чернігівської області.

Продовженням робочого візиту став конструктивний діалог Голови Служби з пенітенціаріями Чернігівщини, представниками місцевих органів виконавчої влади, правоохоронних органів, духовенства, в ході якого були окреслені пріоритети в діяльності Державної пенітенціарної служби України, обговорені пропозиції про співпрацю.

Під час зустрічі з особовим складом, Голова Державної пенітенціарної служби України Олександр Лісіцков зупинився  і на заходах по вирішенню гострих  соціальних питань персоналу Служби. Правами Голови, кращих співробітників та ветеранів органів та установ Чернігівщини заохочено відзнаками Державної пенітенціарної служби України, грамотами, подяками, позачерговими спеціальними званнями.

Знайомство з пенітенціарними  установами Чернігівської області  розпочалося з відвідин Чернігівського слідчого ізолятора та Чернігівської виправної колонії № 44. Супроводжував поважних гостей начальник управління ДПтС України в Чернігівській області полковник внутрішньої служби Олександр Доробалюк.

Знаменною подією в ході візиту стало урочисте відкриття на території Чернігівської виправної колонії № 44 банно-прального комплексу. Голова Служби перерізав символічну червону стрічку та оглянув оновлені приміщення. Після капітального ремонту тут встановлені сучасні пральні машини.

Про основні види продукції, які виробляються на підприємстві Чернігівської жіночої колонії, виробничі потужності даного підприємства, перспективи щодо створення нових робочих місць для засуджених доповів директор підприємства Василь Леонідович Кириленко. В одному з приміщень швейної фабрики було продемонстровано введення в експлуатацію новопридбаного апаратно-програмного комплексу системи автоматизованого проектування швейних виробів (САПР).

Найчуттєвішим моментом перебування Голови в установі стало  вручення подарунків малюкам, які разом із засудженими матерями перебувають в Будинку дитини при колонії. Наразі в установі проживає 18 дітей віком до 3-х років.

Стародавні храми Чернігова  не залишили Олександра Лісіцкова байдужим. Голова служби відвідав Свято-Троїцький кафедральний собор, де приклався до мощей Святих Феодосія та Лаврентія та зустрівся з архієпископом Чернігівським та Новгород-Сіверським Амвросієм. Важливою подією даного заходу стало укладання угоди про співпрацю між Чернігівською єпархією та управлінням ДПтС України в Чернігівській області.

Наступним не менш важливим етапом робочого візиту на Чернігівщину стало відвідання Чернігівського юридичного коледжу, який готує майбутніх офіцерів Державної пенітенціарної служби України. Олександр Володимирович Лісіцков урочисто відкрив новий гуртожиток навчального закладу та ознайомився з умовами навчання та проживання курсантів.

Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській  області

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини