Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:20:23

Володимир Хоменко перевірив стан виконання доручення щодо ліквідації наслідків негоди в районах області

26.03.2013   10:32

Згідно з дорученням голови облдержадміністрації в області тривають масштабні роботи по ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної зі снігопадами.

25 березня зі станом робіт в районах області особисто ознайомилися голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко, начальник управління державної служби України з надзвичайних ситуацій в області Вадим Шулюк та начальник служби автомобільних доріг в області Анатолій Кутузов.

Стан робіт було перевірено у Чернігівському, Сосницькому, Носвіському, Борзнянському, Коропському, Новгород-Сіверському, Бахмацькому і Носівському районах.

На дорогах державного та місцевого значення працювало 700 одиниць техніки та 2 110 чоловік, в тому числі працівники ДП «Чернігівський облавтодор» та підрозділи МНС.

У Чернігові на маршрути вийшло 60 тролейбусів та 350 автобусів.

На маршрутах області працювало 100 автобусів.

Загальний стан транспортного сполучення задовільний.

Повністю відкриті і працюють в штатному режимі основні траси: Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, Кіпті-Глухів-Бачівськ, Чернігів-Мена-Сосниця, Чернігів-Сеньківка, Чернігів-Славутич та Київ-Суми-Єнакіївка.

Дороги місцевого значення знаходяться в задовільному стані.

В області працює 46 пунктів обігріву, в тому числі 4 мобільні пункти.

Минулої ночі зі снігового полону звільнено 348 автомобілів та надано допомогу більше ніж тисячі людей.

Як наголосив голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, головним завданням керівників районів залишається особистий контроль за безперебійним тепло-, водо-, та газопостачанням населених пунктів (особливо об’єктів бюджетної сфери), вчасним підвозом продуктів харчування, повним обстеженням покрівель бюджетних установ та організацій, забезпеченням паливно-мастильних матеріалів техніки для ліквідації наслідків негоди.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини