Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:31:42

Олександр Вілкул: "Завдяки превентивним заходам не допущено жодного випадку загибелі або обмороження людей"

25.03.2013   08:19Агенцiя

24 березня на всеукраїнській селекторній нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула обговорили ситуацію, що склалася в країні через складні погодні умови та боротьбу з наслідками, які спричинила негода.

Олександр Вілкул

Олександр Вілкул

Участь у нараді взяв обласної державної адміністрації Володимир Хоменко. Він доповів про заходи, що вживаються в області для протидії несприятливим погоднім умовам.

Завдяки превентивним заходам не допущено жодного випадку загибелі або обмороження людей", - сказав Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул під час селекторної наради щодо стану проведення надзвичайних заходів, спрямованих на подолання наслідків стихійного лиха в областях України, що постраждали у зв'язку з безпрецедентними снігопадами.

Він також зазначив, що всього по Україні задіяно понад 400 одиниць спеціальної техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), близько 6000 одиниць техніки комунальної та дорожньої служб, більше 70 одиниць важкої армійської техніки, у тому числі і БТР-и, 25 снігоприбиральних поїздів. У ліквідації наслідків надзвичайної ситуації бере участь більше 30 тисяч осіб. Державної служби з надзвичайних ситуацій  розгорнуто 167 мобільних пунктів обігріву.

Віце-прем’єр-міністр України доручив керівникам областей тримати ситуацію на постійному контролі та відзначив позитивний досвід та системну злагоджену роботу з наслідками снігопаду Чернігівської, Львівської та Сумської областей.

 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини