Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:16:28

Поліський фонд "оголосив у розшук" медійників з районів

23.02.2013   08:26Агенцiя

Представники аналітичного центру "Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень" провели прес-конференцію "Аналітична журналістика та нові медіа: нові можливості для регіональних ЗМІ" 22 лютого в Експертному клубі "Чиста політика". Захід відбувся у рамках нового проекту "Підтримка аналітичної журналістики для підвищення відповідальності народних депутатів".

Під час заходу Президент Поліського фонду Геннадій Максак озвучив окремі аспекти проектної діяльності. Так, упродовж проектного періоду (лютий 2013 року - січень 2014 року) у Чернігові буде проведено три дводенні тренінги для представників районних та міських засобів інформації (у червні, серпні та жовтні 2013 року відповідно). "Блогінг та соціальні мережі: практичне застосування в журналістиці", "Аналітична журналістика", "Аналіз соціально-економічної та суспільно-політичної ситуації в регіоні через призму передвиборчих програм" - знання та навики з цих тем зможуть вдосконалити представники районних та міських медіа.

"Планується, що по закінченню тренінгового курсу учасники продукуватимуть аналітичні матеріали стосовно виконання передвиборчих обіцянок народними депутатами, що пройшли до парламенту VІІ скликання за результатами виборів 2012 року у мажоритарних округах Чернігівської області, - зазначив Геннадій Максак. - Для участі в навчальній програмі планується відібрати 12 журналістів (по 2 представники з кожного одномандатного мажоритарного округу, які були визначені ЦВК під час виборчої кампанії 2012 року)".

Слід зазначити, що згадані інформаційні продукти, починаючи із вересня 2013 року, будуть публікуватися на веб-сайті "ПОЛІС". Він буде реструктуризований відповідно до завдань та цілей проектної діяльності.

В цілому, метою проекту є розвиток навичок у представників ЗМІ Чернігівської області у сфері аналітичної журналістики та нових медіа шляхом їх залучення до процесу аналізу соціально-економічного розвитку регіону для підвищення відповідальності народних депутатів від Чернігівщини.

Необхідно зазначити, що набір представників районних та міських медіа для участі у проекті здійснюватиметься на конкурсній основі за принципом рівномірного територіального охоплення шести одномандатних мажоритарних виборчих округів Чернігівської області.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно заповнити аплікаційну форму в режимі онлайн.

Необхідне посилання:
https://docs.google.com/forms/d/1EJaEzjt8PjHbwBYFJ5rm0om7Ud2iOQgOIcf8Io5Cvj4/viewform
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини