Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:26:06

«U-LEAD» проводить відбір громад на навчання

11.12.2021   13:22Агенцiя

«U-LEAD з Європою» оголошує відбір команд на онлайн навчальну програму «Кроки для команд з управління справами в ОМС». До участі у програмі буде відібрано 200 команд з усієї України, до 4-х осіб в кожній.

«До команд увійдуть керуючий справами (секретар) виконавчого комітету та особи, відповідальні за ведення кадрової роботи, юридичний супровід та діловодство в ОМС. Учасники пройдуть семитижневий базовий інтенсив, починаючи з 1 лютого наступного року. Долучайтесь до навчань, адже управління справами дозоляє впливати на всі процеси в громаді та формувати кадрову спроможність команди», - наголосив Ірина Кудрик, керівниця Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» в Чернігівській області.

Учасники навчальної програми у рамках основного курсу:

· отримають базові знання щодо стратегічного лідерства, управління персоналом, проходження служби в ОМС, організації діловодства, забезпечення відкритості та прозорості у діяльності ОМС, а також щодо підготовки питань і рішень на розгляд ради та її органів, ефективної взаємодії;

· матимуть змогу практикувати навички у ході 2 онлайн воркшопів;

· відвідають з онлайн навчальним візитом громади, де є успішні практики управління персоналом.

Протягом усієї навчальної програми учасники працюватимуть разом з колегами з інших громад, матимуть змогу обмінятися досвідом, практиками, уникнути помилок.

Основний курс буде проходити: кожного вівторка та середи протягом 7 тижнів, починаючи з 1 лютого 2022 року.  Для участі у відборі необхідно заповнити форму за посиланням https://bit.ly/3lO9iju та надіслати її на адресу regops.u-lead@giz.de до 12:00 год. 17 грудня 2021 року, у темі повідомлення вказавши «Управління справами. Назва територіальної громади. Область».

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини