Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:33:46

Відбувся табір молодіжного активу Чернігова «Перехрестя-юнь-2021»

06.09.2021   15:07Агенцiя

Табір молодіжного активу «Перехрестя-юнь-2021», який організовується Управлінням сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, цього року діяв з 25 по 30 серпня в Количівці під Черніговом.

Цьогоріч він зібрав майже 50 представників активної молоді міста: волонтерів, лідерів шкільного та студентського самоврядування, членів молодіжних громадських організацій, вихованців клубів за місцем проживання та представників молодіжних рад. Мета цього табору – сформувати, підсилити молодіжний громадський актив Чернігова, який у майбутньому докладатиме свої сили в нашому місті.  

Ідея створення такого табору виникла ще у 2005 році і зараз він проводився вже в 15-й раз.

Нові знайомства, вміння і навички учасники табору отримували, проходячи цікаві воркшопи, тематичні заняття, командні ігри, тренінги, туристичні квести, екомайстерні,  майстер-класи, бесіди, рухливі ігри, спортивні змагання тощо.

***

Учням 9-11 класів з Чернігова, бажаючим потрапити до такого табору в наступному році, треба слідкувати за оголошеннями про початок відбору. Вони розміщуються Управлінням сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради у травні/червні на всіх офіційних ресурсах і в соцмережах. Претендент заповнює заявку, до складу якої входить і мотиваційний лист. Конкурсний відбір учасників проводиться оргкомітетом табору з огляду на досягнення, активну життєву позицію та мотивацію кандидатів.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.