Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:00:37

Проведено онлайн лекцію "Альтернативні способи виховання"

09.12.2020   15:01Агенцiя

У заході взяли участь 34 студенти.

9 грудня працівниками Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги заступником начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Данилом Павлюком та головним спеціалістом відділом правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Юрієм Кирданом, з нагоди дня БПД для студентів Національного університету «Чернігівська політехніка» проведено онлайн захід на тему: «Альтернативні способи виховання» було розкрито питання стосовно роботи Центру та альтернативних способів виховання дітей.

Акцентовано увагу на усиновленні, опіці та піклуванні, патронаті, прийомній сім’ї, дитячому будинку сімейного типу, роз’яснено права та обов’язки вихователів, законних представників, дітей, та хто може бути такими особами, проведення процедури встановлення та набуття, втрати таких статусів та інші.  

Чернігівський місцевий центр з надання БВПД

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини