Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:27:40

FORBIZ у Прилуках

19.04.2019   09:45Агенцiя

За підтримки проекту міжнародної технічної допомоги FORBIZ, що реалізується в Україні протягом двох днів в м. Прилуки проходив практичний тренінг з питань підготовки заявок проектів до Державного фонду регіонального розвитку, які мають на меті розвиток малого та середнього бізнесу.


До участі у тренінгу були запрошені працівники відповідних структурних підрозділів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Чернігівської області, які опікуються питаннями розвитку підприємництва. Представниками від Прилуцької міської ради стали заступник міського голови Олександр Сивенко, начальник відділу інвестицій та міжнародної діяльності міської ради Олена Канавець, спеціаліст відділу інвестицій та міжнародної діяльності міської ради Олена Оніщенко, головний спеціаліст відділу економіки міської ради Марина Градобик, спеціаліст І категорії відділу економіки міської ради Тетяна Кирилова та державний реєстратор юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців відділу адміністративних послуг міської ради Ірина Мась.

З вступним словом до присутніх звернувся заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко та подякував всім присутнім за участь у роботі. Зауважив, що малий і середній бізнес відіграє важливу роль у економічному розвитку міста, тому міська влада має на меті знаходити нові можливості тісної співпраці з підприємцями.

Ольга Красовська, старший консультант з питань політики розвитку МСП проекту FORBIZ зазначила, що насамперед першочерговими завданнями проекту є створення нових стандартів врегулювання та впровадження принципово нових поглядів у відношеннях бізнесу та держави.

З учасниками тренінгу тісно співпрацював консультант з координації політики та розвитку інфраструктури підтримки малого та середнього бізнесу Юрій Вдовенко, який протягом двох днів, використовуючи практичні завдання, консультував присутніх як створити вдалу проектну заявку до Державного фонду регіонального розвитку.

Протягом двох днів тренінгу учасники на практиці мали змогу покращити свої знання та навички з підготовки проектних заявок до Державного фонду регіонального розвитку, працюючи як самостійно, так і по групах.

Підсумки практичного тренінгу підвела Ольга Красовська та наголосила на тому, що проведена дводенна плідна робота несе у собі єдину мету – підтримку малого та середнього бізнесу. Всі учасники отримали вагомі знання та сертифікати про проходження тренінгу.


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини