Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 02:32:47

Сільські діти мають отримувати якісну освіту в сучасній школі - голова ОДА в Безуглівському НВК

25.01.2018   08:34

Безуглівський навчально-виховний комплекс – справжня окраса освітніх закладів Ніжинського району.

Зовсім нещодавно, 1 вересня 2017 року, тут відкрився дитячий садок, облаштували внутрішній санвузол для школярів та педагогічного колективу, відремонтували класні кімнати і наповнили їх новими меблями. Усе було здійснено за кошти фонду соціально-економічного розвитку територій, що були виділені за сприяння народного депутата України Олександра Кодоли, та за кошти, виділені із місцевого бюджету Безуглівською сільською радою.

23 січня, сталася ще одна приємна подія для навчального закладу – відкриття відремонтованої шкільної їдальні, котра слугує ще й актовою залою. Приміщення сучасне, світле й затишне, меблі відреставрували у яскравих кольорах, а сцену прикрасили панно з національною символікою.

На це шкільне свято завітали й гості – ті, хто доклав зусиль, аби ремонт їдальні відбувся, - голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, народний депутат України Олександр Кодола, голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький, Безуглівський сільський голова Людмила Андрусенко.

Ремонт шкільної їдальні відбувся за рахунок фінансування з державного бюджету та бюджету Безуглівської сільської ради. 120 тис. грн. за сприяння народного депутата Олександра Кодоли були виділені із фонду соціально-економічного розвитку територій, близько 80 тис. грн. надала Безуглівська сільська рада.

Усім тим, хто доклав зусиль до того, щоб кошти були виділені для освітнього закладу, а ремонт проведено якісно і вчасно, подякувала перш за все директор Безуглівського НВК Катерина Резвін.

У цьому закладі навчається 124 учні та відвідують дошкільну групу 26 вихованців. І, як зауважив голова облдержадміністрації Валерій Куліч, він не повинен відрізнятись від міських освітніх закладів. Сільські діти так само мають отримувати якісну освіту у сучасній відремонтованій школі, з новітнім обладнанням. Очільник області також приїхав із подарунком – передав школі інтерактивну дошку.

Народний депутат України Олександр Кодола наголосив на тому, що Безуглівський НВК має всі перспективи аби стати найкращим освітнім закладом в області. І переконаний, що школа в с. Безуглівка – один із гарних прикладів спільної роботи представників влади усіх рівнів і турботи про дітей.

Перевтілення Безуглівської школи не завершено. Про амбітні й креативні плани для цього закладу розповів голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин – це ремонт фойє школи, облаштування wi-fi зони, утеплення фасаду. Адже так само, як і його колеги, вважає, що сільські діти заслуговують на комфортні й сучасні умови для навчання і розвитку.

Подякувала посадовцям за підтримку освітнього закладу Безуглівський сільський голова Людмила Андрусенко і висловила свої сподівання на продовження такої ж консолідованої співпраці. Зауважила також, що за минулий рік на підтримку школи із сільського бюджету було виділено 782 тис. грн.

Після того, як відремонтовану шкільну їдальню було урочисто відкрито гості оглянули весь заклад, зокрема, класи, спортивну залу, нові санвузли та дитячий садок. І на власні очі переконалися, що Безуглівський НВК дійсно заслуговує на те, аби стати найкращим в області.


Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини