Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:40:54

День, насичений подіями: замміністра освіти і науки України Павло Хобзей відвідав Чернігівщину

26.05.2017   10:44Агенцiя

У заключний день ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») 25 травня до заходу доєднався заступник Міністра освіти і науки України, голова головного штабу з організації та проведення гри «Сокіл» («Джура») Павло Хобзей.

У рамках робочої поїздки до Чернігівської області замміністра ознайомився з облаштуванням наметового містечка, програмою конкурсів і змагань Гри «Сокіл» («Джура»), поспілкувався з її учасниками. Нагадаємо, що захід проходив на базі дитячого табору «Юний турист» у селі Количівка Чернігівського району.

Також Павло Хобзей взяв участь у семінарі директорів професійно-технічних навчальних закладів України, що відбувся в Чернігівському вищому професійному училищі побутового обслуговування. Під час заходу учасники обмінялися досвідом функціонування в Україні навчально-практичних центрів, створених на базі професійно-технічних навчальних закладів за кошти державного бюджету у 2016 році. Також обговорили цьогорічні перспективи створення таких центрів.

У рамках семінару відбувся «круглий стіл», на якому йшлося про проблеми та подальші плани створення і розвитку навчально-практичних центрів сучасних швейних технологій.

У ході візиту замміністра відвідав опорну Ріпкинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 2, ознайомився із станом матеріально-технічної та навчально-методичних баз закладу. Також він зустрівся з учнівським і педагогічним колективом школи та керівництвом Ріпкинського району. Головною темою розмови стало пілотне впровадження в навчальному закладі з 1 вересня 2017 року нового Державного стандарту початкової освіти у рамках реформи «Нова українська школа».

Павло Хобзей також взяв участь в урочистому закритті ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), що відбулося на Красній площі обласного центру, а також зустрівся з керівниками органів управління освітою, завідувачами та директорами районних і міських методичних кабінетів.

 
За інформацією Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини