Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 15:14:07

Стартувала безкоштовна програма вивчення ангійської мови

28.03.2016   15:47Агенцiя

У Чернігові доєдналися до національної програми "Україна Speaking".

26 березня в бібліотеці імені Короленка стартувала програма вивчення та практики англійської мови – Speed Emglish, яку реалізували за підтримки Управління освіти та Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка.

Програма "Speed Emglish" полягає у активному спілкуванні учасників між собою. Протягом 2-х хвилин люди спілкуються на задані викладачами теми, після чого змінюють співрозмовника. Це дозволяє не лише практикувати мову, а і здобути впевненість у собі. Перше заняття розробили спеціально для дорослих, оскільки у програмі передбачили досить серйозні соціальні теми. В подальшому організатори планують залучати також і школярів.

Учасники так званої мовної школи зможуть спілкуватися не лише з колегами та профільними викладачами, але і з носіями англійської, яких планують запрошувати до участі. На перший урок прийшли близько сорока осіб. Мета у всіх одна - навчитися новому та підвищити рівень знання мови.

Своєрідні мовні курси проводитимуть щомісяця, а саме кожної останньої суботи, безкоштовно, у читальній залі бібліотеки імені Короленка. Долучитися до вивчення англійської та перевірити свої знання може кожен бажаючий.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини