Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:44:00

Невимушена атмосфера, цікава форма подачі матеріалу допомогла зробити навчання максимально ефективним та корисним

23.12.2015   13:50

Семінар для педагогічних працівників центрів соціально-психологічної реабілітації дітей.

23 грудня 2015 року на базі Центру соціально-психологічної реабілітації дітей (вул. Шкільна, 2, с. Хмільниця, Чернігівський район) службою у справах дітей облдержадміністрації проведено семінар для педагогічних працівників центрів соціально-психологічної реабілітації дітей на тему: «Основні напрямки діяльності закладів соціального захисту дітей у ході здійснення реабілітації та соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах».

Захід відбувся за участю методистів обласного центру практичної психології та соціальної роботи обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського.

Впродовж семінару його учасники опановували питання соціально-психологічних аспектів надання допомоги дітям, які зазнали жорстокого поводження, адаптації дітей до нового соціального середовища, дитячо-батьківські взаємовідносини та використання технології асоціативних карток, пісочної терапії у консультативній роботі практичного психолога, а також розглянули теоретичні аспекти оцінки потреб дитини та її сім'ї.

Під час зворотнього зв’язку учасники обговорювали питання соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та ділились своїм досвідом роботи з колегами.

В заході взяли участь вихователі, вихователі – методисти та практичні психологи центрів соціально-психологічної реабілітації дітей області, всього 18 осіб.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини