Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:16:09

Хто переможець міжнародного "Вівату"?

07.12.2015   10:10Агенцiя

Гра, що по праву стала народною і здобула прихильників не лише на теренах Чернігівщини, а й далеко за її межами. "Віват, інтелект!" — відбулася міжнародна гра, яка традиційно завершує сезон, повідомляє Чернігівська обласна Державна телерадіокомпанія.

Вже шість років поспіль в ефірі обласного телебачення юні розумники змагаються в інтелектуальних боях. Програма «Віват, інтелект!» давно вийшла на міжнародний рівень. Зазвичай сезон – коли вже визначений його переможець — увінчує гра, в якій з чемпіоном змагаються команди з інших міст України та з-за кордону. У цьогорічному сезоні у фінальних змаганнях участь взяли чемпіон — команда «Кліо» з Ніжина, а також гості з Києва, Одеси та Гомеля.

Гра, як і завжди, була насиченою та непередбачуваною. Команда «Мегаполіс» з Києва участь у змаганнях типу брейн-ринг брала вперше, а тому учасники щиро зізнались, що найважчим для них було зорієнтуватися у новому для них форматі.

Запрошені гості отримали позитивні та приємні враження від змагань, особливо їх вразила гостинність та теплий прийом. Команди-гості змогли навіть ознайомитися з експозицією обласного історичного музею, який відчинив для них двері, незважаючи на вихідний.

А про результати міжнародної гри «Віват, інтелект!» наші глядачі зможуть дізнатися вже зовсім скоро. 19 грудня о 21.00 ви отримаєте своєрідний «телевізійний Миколайчик» від майбутніх Ейнштейнів.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини